Zeg het voort

De Global Week of Action benadrukt de noodzaak van dringende actie over ter wereld #EindigDePandemie. Het roept met name regeringen op om ervoor te zorgen dat elk land tegen september 2022 70% van zijn bevolking kan vaccineren, en dat er een wereldwijd economisch responsplan komt dat voor iedereen werkt.

Toon je steun door te delen op sociale media.Download voor Facebook, Twitter, en LinkedIn
Download voor Instagram

Twitter

Onze leiders moeten ervoor zorgen dat elk land de middelen heeft om #COVID19 te bestrijden. Als we samenwerken tegen het virus, kunnen we miljoenen levens redden – #EindigDePandemie voorgoed. Voeg nu je naam toe aan de wereldwijde oproep tot actie

klik om te delen

Facebook

Als 2022 begint, gaan we ons derde jaar van deze pandemie in zonder dat het einde in zicht is.

Leiders hebben beloofd dat dit het jaar zal zijn om de pandemie te beëindigen, maar beloften hebben nooit levens gered. We hebben actie nodig. De Global Week of Action zal leiders aan hun belofte herinneren en hen oproepen om deze om te zetten in dringende actie. #EindigDePandemie overal – doe mee: https://eindigdepandemie.one.org

klik om te posten

LinkedIn

item downloaden

Als 2022 begint, gaan we ons derde jaar van deze pandemie in zonder dat het einde in zicht is.

Leiders hebben beloofd dat dit het jaar zal zijn om de pandemie te beëindigen, maar beloften hebben nooit levens gered –– we hebben actie nodig. De Global Week of Action zal leiders aan hun belofte herinneren en hen oproepen om deze om te zetten in dringende actie. #EindigDePandemie overal – doe mee:
https://eindigdepandemie.one.org

Instagram

item downloaden

Als 2022 begint, gaan we ons derde jaar van deze pandemie in zonder dat het einde in zicht is.

Onze leiders hebben beloofd dat dit het jaar zal zijn om de pandemie te beëindigen, maar beloften hebben nooit levens gered –– we hebben actie nodig.

De Global Week of Action zal leiders aan hun belofte herinneren en hen oproepen om deze om te zetten in dringende actie.

#EindigDePandemie overal, klik op de link in de bio om met ons mee te doen.

https://eindigdepandemie.one.orgDownload voor Facebook, Twitter, en LinkedIn
Download voor Instagram

Twitter

Wij geloven dat onze leiders de verantwoordelijkheid hebben om ervoor te zorgen dat elk land over de middelen beschikt om #COVID19 te bestrijden. Als we samenwerken tegen het virus, kunnen we miljoenen levens redden, de wereldeconomie opnieuw opbouwen, #EindigDePandemie voorgoed . Voeg nu je naam toe aan de wereldwijde oproep tot actie: https://eindigdepandemie.one.org

klik om te delen

Facebook

Wij zijn van mening dat onze leiders de verantwoordelijkheid hebben om ervoor te zorgen dat elk land de middelen heeft om het virus te bestrijden, #EindigDePandemie overal.

Maar op dit moment worden miljarden mensen in lage-inkomenslanden in de steek gelaten. Als we samenwerken tegen het virus, kunnen we miljoenen levens redden, de wereldeconomie opnieuw opbouwen en een veiligere toekomst voor iedereen opbouwen. Voeg nu je naam toe aan de wereldwijde oproep tot actie:
https://eindigdepandemie.one.org

klik om te posten

LinkedIn

Download image

Leiders hebben beloofd dat dit het jaar zal zijn waarin we eindelijk een einde zullen maken aan de #COVID19 crisis, maar dit kan alleen worden bereikt als ze woorden combineren met echte actie, vanaf nu.

Wij zijn van mening dat onze leiders de verantwoordelijkheid hebben om ervoor te zorgen dat elk land de middelen heeft om het virus te bestrijden, #EindigDePandemie overal. Maar op dit moment worden miljarden mensen in lage-inkomenslanden in de steek gelaten. Als we samenwerken tegen het virus, kunnen we miljoenen levens redden, de wereldeconomie opnieuw opbouwen en een veiligere toekomst voor iedereen opbouwen. Voeg nu je naam toe aan de wereldwijde oproep tot actie:
https://eindigdepandemie.one.org

Instagram

item downloaden

Wij zijn van mening dat onze leiders de verantwoordelijkheid hebben om ervoor te zorgen dat elk land de middelen heeft om het virus te bestrijden, #EindigDePandemie overal. Maar op dit moment worden miljarden mensen in lage-inkomenslanden in de steek gelaten.

Leiders hebben beloofd dat dit het jaar zal zijn waarin we eindelijk een einde maken aan de #COVID19 crisis, maar dit kan alleen worden bereikt als ze vanaf nu dringend actie ondernemen. Als we samenwerken tegen het virus, kunnen we miljoenen levens redden, de wereldeconomie opnieuw opbouwen en een veiligere toekomst voor iedereen opbouwen. Klik op de link in bio om deel te nemen aan de wereldwijde oproep tot actie.

https://eindigdepandemie.one.org